Participa en el sorteig per a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus!

El ‘Guanyem-hi tots’! sortejarà una bossa de Back-to-Eco feta amb materials reciclats per persones en risc d’exclusió social. El sorteig s’inscriu en la #EWWR2019, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. 

Vols guanyar una bossa feta amb materials reciclats d’El Mercat Social?. Voluntaris.cat t’ho posa fàcil amb el sorteig del ‘Guanyem-hi tots!’ que ha engegat a través de Facebook entre totes les persones que hi participin.

El premi conté una bossa feta 100% amb infinit Denim, un teixit eco-reciclat produït localment per Back to eco. Les mides són de 50cm de llarg x 50cm d’ample i de color verd. Precisament, el ‘Guanyem-hi tots!’ aposta per fomentar el concepte de la Green Week, i fugir de campanyes com  el Black Friday, una iniciativa en la última setmana de novembre on s’impulsa un consumisme no conscient.

Per participar en el sorteig només cal seguir el perfil de Facebook de ‘Guanyem-hi tots!’, etiquetar la persona a qui li regalaries la bossa i compartir la publicació al teu mur. Es pot participar fins al 29 de novembre de 2019 a les 13:00 h, data en què es coneixerà el nom de la persona afortunada a través del Facebook.

Què és la Setmana Europea de la Prevenció de Residus?

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Una Setmana Europea per:

  • Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.
  • Fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa.
  • Fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.
  • Fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

La propera edició es celebrarà del 16 al 24 de novembre de 2019.

Ja pots consultar les bases del Concurs  de Facebook aquí.