Participa en el Giving Tuesday 2019 fent un regal solidari

El Mercat Social de Voluntaris.cat t’ho posa fàcil perquè celebris el Giving Tuesday realitzant una compra que fa somriure a qui rep el regal i a la persona que l’ha elaborat en el marc d’un projecte solidari

El Mercat Social torna a sumar-se al Giving Tuesday, un moviment global que se celebra el pròxim 3 de desembre amb la finalitat de promoure la solidaritat.

Vols unir-te a la gran onada de solidaritat? 

El Mercat Social t’ho posa fàcil perquè realitzant una compra online, no només compraràs un regal solidari que t’encantarà sinó que a més activaràs projectes de transformació social i econòmica que ajudaran al teu entorn i a les persones que més ho necessiten.

El Mercat Social trobaràs prop de 350 productes i serveis elaborats per entitats socials que promouen noves oportunitats sociolaborals.

omgr1

 

 

Per celebrar el Giving Tuesday, el 3 de desembre gaudeix de la Giving Promo: fes la teva comanda online al web d’El Mercat Social i no paguis els costos d’enviament.

 

Com pots col·laborar-hi?

Entra al web d’El Mercat Social i  descobreix la millor manera de regalar.
Captura de pantalla 2019-11-20 a les 11.13.22

 

Raons per escollir-nos

  • Amb una compra estaràs participant i recolzant a més de 30 projectes socials 
  • Donaràs suport al consum responsable i de proximitat amb l’elaboració de productes artesanals, ecològics i solidaris
  • Faràs un regal diferent amb productes únics i originals amb valor social afegit.

 

Què és El Mercat Social?

El Mercat Social de Voluntaris.cat  neix ara fa cinc anys de mà de la Federació Catalana de Voluntariat Social que a més d’oferir la web com a aparador comercial de més de trenta entitats sòcies, és també un espai de coneixement i difusió de la cultura de l’Economia social, el consum responsable i valors com la solidaritat i el voluntariat.