Participa a l’estudi sobre l’ús de les finances ètiques en el Tercer Sector!

L’Observatori del Tercer Sector, en col·laboració amb Arç Cooperativa, ha preparat una enquesta sobre finances ètiques dirigida a entitats que formen part del sector associatiu i l’economia social i solidària. 

Ja pots participar a l’enquesta sobre l’ús de les finances ètiques en el Tercer Sector! L’Observatori del Tercer Sector, en col·laboració amb Arç Cooperativa, ha engegat un estudi que té per objectiu quantificar el calibre de l’ús d’aquest nou model de finançament i crèdit al sector, així com entomar aquells elements que potencïïn sinèrgies i desenvolupin la unió entre finances ètiques, tercer sector i Economia Social i Solidària.

A l’edició d’enguany es revisarà com han evolucionat els indicadors principals, amb un anàlisi profund sobre assegurances ètiques i sobre quina és la realitat a la ciutat de Barcelona. L’estudi dona continuïtat al realitzat “Diagnòstic sobre l’interès del tercer sector i l’economia social per una banca ètica”, realitzat l’any 2006 per FETS i l’Observatori del Tercer Sector.

L’enquesta s’estructura en cinc blocs: dades de contacte, dades de caracterització, elecció de l’entitat financera, coneixença i ús de les finances ètiques i ús d’instruments financers i assegurances. La informació aportada serà anònima.

Participa a l’enquesta omplint el següent formulari!