Òpera i alta gastronomia a favor d’infants i famílies en risc d’exclusió social

La 4a edició de la Gran Nit Solidària al Liceu tornarà a reunir a quatre xefs catalans en benefici del Casal dels Infants.

El Liceu celebrarà el 5 de setembre la cinquena edició de la Gran Nit Solidària, un sopar de gala amb plats de quatre xefs Estrella Michelin i música clàssica per maridar la vetllada. Els catalans Nandu Jubany, Carles Abellán, Carles Gaig i Albert Adrià oferiran els seus plats a les persones assistents en una gala benèfica, la recaptació de la qual anirà destinada al Casal dels Infants.

En aquest sentit, òpera i alta gastronomia es fusionaran per lluitar contra l’exclusió social d’infants i famílies. Actualment, l’entitat d’ajuda a la infància acompanya a 7.000 persones als barris del Raval i del Besòs-Maresme, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i el municipi de Salt. Els ingressos es destinaran a l’acompanyament de més de 1.000 infants, mares i pares en situació de vulnerabilitat.

 

 

Els fons recaptats s’empraran concretament en els serveis maternoinfantils Vincles i Minúscula de l’entitat, adreçats a mares amb infants de 0 a 3 anys. Els infants que hi participen adquireixen hàbits i coneixements que els permetran començar l’escola preparats. Quant a les mares, sovint dones migrades, hi aprenen castellà i català i es donen suport mutu amb una forta aposta per garantir la seva inclusió social.

La nit començarà amb un còctel de benvinguda al Foyer on els cuiners serviran les seves propostes culinàries des de quatre bufets independents. Tot seguit, serà el moment del sopar, amenitzat amb maridatge de vins i caves de la mà de Gramona sobre l’escenari del Gran Teatre del Liceu.

El sopar s’iniciarà a les 20h i tindrà una durada de 3 hores. El preu de les entrades ronda els 150€, tot i que actualment al web de venda d’entrades en línia Atrápalo s’han esgotat els bitllets disponibles. L’any passat es va poder lliurar un xec de 65.000 euros al Casal dels Infants. Aquest any, la saborosa experiència amb actuacions de lírica especials no deixarà a ningú indiferent.

Font: Xarxanet.org