Oberta la convocatòria del Premi Lluís Martí al Valor Social 2017

En aquesta 3a edició, la FCVS premiarà una bona pràctica de voluntariat d’empresa

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha convocat la 3a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social. En 3a edició es vol premiar el voluntariat d’empresa i reconèixer a una entitat que hagi acollit persones voluntàries provinents d’una empresa per realitzar una acció conjuntament.

El voluntariat d’empresa fa referència a aquelles activitats que organitza una empresa amb una altra organització, perquè els seus treballadors i treballadores, voluntàriament, duguin a terme una acció socialment profitosa. 

Com participar

La participació és gratuïta i es pot fer fins al 3 de novembre mitjançant un formulari en línia.

Les entitats hauran d’omplir un formulari amb les seves dades i adjuntar un breu resum (màxim dos fulls i 5.500 caràcters amb espais) del projecte. Han de ser projectes ja implementats, que garanteixin el seu funcionament dins de l’any de la convocatòria del premi. Així mateix han de garantir la viabilitat tècnica, econòmica i de gestió del projecte i els mecanismes de seguiment i avaluació futurs.

Premis

Es lliurarà un primer i únic premi amb una dotació econòmica de 3.000 euros finançats per l’Obra Social La Caixa. També s’entregarà un accèssit que estarà format per un val de compra a El Mercat Social per valor de 200 euros i dos cursos gratuïts de l’Escola de Formació de la FCVS.

El  28 de novembre, en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat a Lleida, se celebrarà l’acte de lliurament dels premis.

Lluís Martí

La FCVS va crear el Premi Lluís Martí l’any 2015, amb motiu del 25è aniversari de l’entitat i en honor al seu fundador i primer president. El Premi és un reconeixement al valor de la lluita que Lluís Martí va fer en defensa dels drets de les persones més vulnerables, a favor d’una societat més justa i inclusiva, i de la participació de la ciutadania en la transformació social.

Per a més informació o consultar les bases podeu accedir al web del Premi.

Font: Xarxanet.org