Nova sessió del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona

Es presentarà la proposta de Pla Pilot de la Renda Bàsica Universal a les associacions de Barcelona i les oportunitats que podria representar. 

El pròxim dimarts 4 de juliol se celebra una nova trobada del 3r Congrés de les Associacions de Barcelona. En aquesta sessió, sota el títol ‘Impulsar la Renda Bàsica Universal proporcionarà més temps per participar?’ es presentarà la proposta del Pla Pilor de la Renda Bàsica Univeral per les associacions de Barcelona i s’obrirà un espai per posar en valor les oportunitats, així com plantejar dubtes i propostes.

Les associacions necessiten gent amb ganes i, sobretot, temps per participar i implicar-se en els afers col·lectius. Fa temps que reivindiquen polítiques per facilitar que la ciutadania disposar de més temps per dedicar-se al bé comú.

En aquesta jornada en format virtual s’aprofundirà en la Renda Bàsica Universal i el pla pilot que es vol dur a terme i, sobretot, es compartirà el coneixement d’altres experiències internacionals i quines conclusions s’han extret en relació amb la pregunta què ens fem: “Més temps per participar?”

Es comptarà amb la participació de Sergi Raventós Panyella, cap de l’Oficina del Pla Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal.