Nova jornada del 3r Congrés d’Associacions: ‘És possible un nou model de subvencions?’

Diferents veus referents de l’associacionisme de la ciutat compartiran models i estratègies alternatives de finançament de les entitats

Arrenca una nova jornada del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona el pròxim 28 de març on diferents veus referents de l’associacionisme de la ciutat compartiran models i estratègies alternatives de finançament de les entitats, i se cercaran, conjuntament, solucions amb nous marcs fiscals per aplicar a les organitzacions i generar noves propostes per a la Utilitat Pública.

Objectius específics de la trobada

Durant la jornada, que serà en format virtual i està organitzada pel Consell d’Associacions de Barcelona, es crearà un espai dinàmic i participatiu en què es debatrà i s’aprofundirà sobre els reptes que ha d’afrontar el sector per a la millora i la creació d’un nou model de subvencions. 

Hungria Panadero, directora de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, donarà el tret de sortida i presentarà la ‘Diagnosi de les subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis 2022’. A partir d’aquest document, es realitzarà una dinàmica per treballar totes les propostes que sorgeixin, es consensuaran les principals demandes associatives en relació amb les subvencions i s’acordaran les properes passes i el calendari d’actuació.

Com podeu participar?

Només cal que empleneu aquest formulari per formalitzar la inscripció i rebreu l’enllaç per participar en la sessió en línia. També us convidem a seguir el 3r Congrés des de l’espai de participació en el “DecidimTJ“.

Us esperem el dimarts 28 de març, de 17.30 h a 19.30 h.

Només juntes, decidirem el futur de l’associacionisme!