L’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac necessita llet i oli

La crisi colpeja el servei de lliurament d’aliments de l’entitat de la Barceloneta, a Barcelona

L’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, una entitat que atén persones en situació d’exclusió a Barcelona, ha iniciat una campanya de recollida de llet i d’oli. “El servei fa molts anys que dona suport i cobertura de necessitats bàsiques a famílies i persones del barri i d’altres persones acompanyades per l’Obra Social i es troba en un moment complicat“, assenyala l’entitat en un comunicat.

Es tracta d’un servei de lliurament d’aliments i es troben que els falten productes bàsics per arribar a totes les persones usuàries. Expliquen que l’any passat van deixar de rebre l’ajuda en espècie procedent de la FEAD (fons d’ajuda europea) i que hi ha hagut un canvi de format, encara per definir, que es temen que, a la pràctica, suposar una gran baixada del volum dels aliments rebuts.

A més, des de Santa Lluïsa de Marillac també recorden que el Banc dels Aliments va deixar de rebre l’any passat dues de les principals donacions econòmiques que permetien la compra d’aliments frescos per completar i dignificar els lots amb l’objectiu d’oferir una dieta variada i equilibrada a les famílies.

Si es vol col·laborar, en la campanya es pot dur oli i llet a:

  • Carrer Sant Carles 33, de Barcelona. Dilluns a divendres: 9 a 19.30 h / Dissabte i diumenge: 10 a 13 h i 15 a 19.30 h
  • Carrer Santa Lluïsa de Marillac, 8, de Barcelona. Dilluns a divendres: 9 a 12.30 h