Lleida acull la jornada “Responsabilitat social en les empreses privades i en la contractació pública”

El Consell Municipal de Persones amb Discapacitat de Lleida pretén presentar iniciatives de Responsabilitat Social que promouen la inserció laboral d’aquest col·lectiu.

El Consell Municipal de Persones amb Discapacitat de Lleida, del qual en forma part la Federació Catalana de Voluntariat Social, organitza el proper 26 d’octubre la jornada “Responsabilitat social en les empreses privades i en la contractació pública”. L’acte tindrà lloc al Saló de Congressos de la Fira de Lleida i s’adreça a membres d’entitats, empreses i administració pública interessats en aquesta temàtica.

Aquest esdeveniment vol donar a conèixer algunes propostes de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) a favor de l’ocupació de les persones amb discapacitat, realitzades o proposades per les empreses i per les administracions, especialment en l’àmbit de la contractació pública. També es vol obrir el debat sobre les noves possibilitats de col·laboració públic-privades.

L’acte començarà amb  la conferència ‘Responsabilitat Social Corporativa a favor de les persones amb discapacitat, un camí per innovar’, de la mà de l’expert Josep Maria Canyelles. Posteriorment, se celebraran dues taules rodones: una sobre ‘Contractació pública amb responsabilitat social, marc normatiu, teoria i pràctica’ i, a continuació, una altra sobre experiències pràctiques portades a terme per diverses empreses i institucions.

La inscripció és gratuïta i per apuntar-s’hi  es pot enviar aquest formulari fins al 20 d’octubre.

Consulta el programa en el següent enllaç.