La poma més solidària et necessita: fes voluntariat!

Les persones voluntàries hauran d’oferir pomes solidàries per l’Esclerosi Múltiple amb missatge als supermercats Bonpreu i Esclat el pròxim 22 d’octubre.

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza el pròxim 22 d’octubre una nova edició de la campanya solidària ‘Una poma per la vida’, una iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar respecte l’esclerosi múltiple, una malaltia neurodegenerativa que afecta 9.000 persones a Catalunya. La campanya és possible gràcies a centenars de persones voluntàries que ofereixen pomes per l’esclerosi múltiple a la gent que està comprant als establiments Bonpreu i Esclat.

Totes les persones que tingueu ganes de donar un cop de mà i ser protagonistes d’’Una Poma per la Vida’ i regalar una part del vostre temps ja podeu apuntar-vos. Haureu d’oferir pomes solidàries amb missatge als supermercats Bonpreu i Esclat.

 1. Busca l’establiment més proper a casa teva.
 2. Tria el torn que et vagi millor (matí, migdia o tarda)

Estaràs ajudant a fer recerca per l’esclerosi múltiple i a acompanyar les persones amb aquesta malaltia neurodegenerativa. Entra al web i fes voluntariat!

Si vols fer la tasca de voluntariat en companyia d’una altra persona a qui coneguis, només
cal que quan t’inscriguis, apuntis també la persona que t’acompanyarà i indiquis que voleu
estar juntes.

Per fer voluntariat cal tenir més de 16 anys, ser una persona sensibilitzada i dinàmica que disposi d’unes hores per a donar a conèixer l’esclerosi múltiple i col·laborar en la captació de fons per al finançament
de serveis destinats a persones amb aquesta malaltia i a la recerca.

La campanya

El 22 d’octubre tothom que vulgui pot col·laborar-hi als establiments Bonpreu i Esclat, comprant una poma solidària. A més, per aquelles persones que no puguin anar al supermercat també la podran comprar en línia.

Pots participar de la següent manera:

 • Apropa’t al taulell on hi haurà la poma solidària i la persona voluntària.
 • La poma pot ser un regal per a una persona estimada o un auto regal solidari.
 • Les pomes solidàries són totes de proximitat de Girona i de Lleida.
 • La poma es paga a la caixa amb la resta de la compra i costa 1,5 €.
 • Si vols la poma i no hi ha cap persona voluntària, pots agafar la poma del taulell i portar-la a la caixa amb la resta de la compra.

Quan compres una poma solidària estàs ajudant a canviar vides. Contribuiràs a la recerca i estaràs fent possible l’acompanyament de les persones amb esclerosi múltiple que després del diagnòstic necessiten serveis i suport per poder viure amb la màxima qualitat de vida.

I si vols col·laborar i no pots anar al supermercat, no passa res. Pots comprar també la poma en línia des de la web.

 1. Entra a la web d’una poma per la vida
 2. Tria quantes pomes vols regalar i a qui li farà il·lusió aquest regal.
 3. Tria la frase que vols enviar juntament amb la poma.
 4. Rebràs per correu electrònic la poma virtual que té el mateix valor que la física amb la diferència que no la podràs mossegar.