La IV Tertúlia Social a Girona centrarà l’atenció en els drets socials

L’acte, impulsat conjuntament amb la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona, comptarà amb la participació del professor de Dret Constitucional, Marco Aparicio Wilhelmi.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona (UdG) han organitzat el quart sopar-tertúlia sota el títol ‘Podem prescindir dels drets socials?’. L’acte, en aquest sentit, té l’objectiu de debatre sobre la importància dels drets individuals i col·lectius en l’àmbit social i de no oblidar el llarg camí que s’ha fet fins a aconseguir els drets actuals.

El ponent convidat serà el professor de Dret Constitucional de la Universitat de Girona i president de l’Observatori DESC, Marco Aparicio Wilhelmi. La tertúlia a les comarques gironines serà conduïda pel periodista de El Punt Avui, Pau Lanao Reverter.

Aquesta se celebrarà al Restaurant La Rosaleda – Jardí Degustació, situat als Jardins de la Devesa de Girona. El preu del sopar és de 10€ i el pagament es farà en efectiu durant el mateix sopar. L’acte tindrà aforament limitat i per aquest motiu serà necessari confirmar assistència amb inscripció prèvia. La tercera edició del sopar-tertúlia tindrà lloc el dijous 4 d’abril a les 19.30h.

Omple el formulari d’inscripció prèvia