La Fundació La Roda programa espectacles infantils per a la campanya de Nadal amb El Corte Inglés

Del 30 de novembre fins al 29 de desembre els infants podran gaudir de l’Espai Infantil de Nadal a diferents centres de la superfície comercial a Catalunya.

Un any més la Fundació La Roda organitza pel Nadal una campanya amb activitats infantils de la mà de El Corte Inglés, amb espectacles de màgia, circ, conta contes, titelles i música en directe que els infants podran gaudir del 30 de novembre fins al 29 de desembre. La programació de la Roda per les dates nadalenques es repartirà entre les superfícies comercials de Cornellà, Can Dragó, Francesc Macià, Sabadell, Portal de l’Àngel, Diagonal, Girona i Tarragona que l’empresa té a Catalunya.

En les diverses activitats participaran professionals com Carles Cuberes, el professor Karoli o el Mag Strüc. Les companyies com Teatrem, Sapa Circ, De Parranda o Més Tumàcat també trobaran el seu espai des de les 12.30h del matí fins a les 18.30 als diferents centres comercials. “És molt important destacar aquest compromís que empreses social i culturalment responsables suposa per a projectes d’entitats que actuen d’elements generadors de valors com la igualtat, la solidaritat o la justícia amb els més vulnerables”, han valorat des de la Fundació La Roda.

Durant la campanya de Nadal, es podrà visitar el Pare Noel en una acollidora casa de fusta, en la qual estarà acompanyat dels colorits elfs. El Pare Noel recollirà les cartes dels més menuts que vulguin compartir els seus desitjos i regals més preuats pel 25 de desembre. Les activitats de l’Espai Infantil de Nadal, nom que rep la tarima que acull els espectacles amb el seu plafó, són gratuïtes.

Des de l’any 1977 la Fundació La Roda organitza espectacles i gestiona activitats culturals, socials, educatives i de lleure. Tots els beneficis que obté l’entitat de les programacions contractades es destinen a projectes socials i culturals que l’entitat promou a Catalunya.

Font: Xarxanet.org