La Fundació Comtal ha sumat esforços aquest Nadal per reduir l’escletxa educativa

L’entitat ha repartit 1.400 kg i 500 litres d’aliments perdurables, 20 kits de material escolar i 21 ordinadors i portàtils a famílies sense recursos.

La Fundació Comtal, entitat que vetlla perquè infants i joves en situació de vulnerabilitat tinguin oportunitats de futur, ha treballat intensament durant la campanya de Nadal amb l’objectiu de donar resposta a l’emergència social i reduir l’escletxa digital agreujada per la pandèmia.I ha aconseguitmés de 8.000€ per a combatre les desigualtats educatives. 

Ja ha pogut repartir 20 kits de material escolar i 21 ordinadors a infants i joves en situació vulnerable perquè puguin continuar els seus estudis, durant períodes de confinament, sense que es quedin enrere a l’escola per manca d’accés a material i tecnologia.

Paral·lelament, ha recaptat 1.400 kg i 500 litres d’aliments perdurables,que ja hem entregat a l’àrea residencial, al Centre Obert pels berenars dels nens i les nenes, i a l’Escola de Segona Oportunitat perquè l’alumnat del curs de cuina pugui formar-se i aprendre a fer receptes saludables.

Font: Fundació Comtal