La FCVS participa en la Fira UPF Solidària

Hi serà present a la Mostra d’Entitats on aproparà a la comunitat universitària els serveis de la FCVS i la sensibilitzarà entorn el voluntariat

El pròxim 10 d’octubre se celebra la 7a edició de la Fira UPF Solidària, un espai obert a tots els públics per tal de donar a conèixer una trentena d’entitats del tercer sector vinculades a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

La FCVS serà present a la mostra d’entitats on aproparà als assistents els serveis que ofereix la FCVS i sensibilitzaràimpacte1_firasol entorn el voluntariat. En aquest sentit qui visiti l’estand podrà conèixer la formació, El Mercat Social, Voluntariatenunclic.cat o el Guanyem-hi tots!, entre d’altres.

La Fira és una oportunitat per crear xarxa entre les entitats i amb les persones de la comunitat universitària que estan interessades a fer voluntariat.

Programa d’activitats

  • 13.30 a 15.00 h – Dinar solidari
    Els tiquets valen 5 € i es podran adquirir el mateix dia. Per cada tiquet venut es destinarà 1 € a una entitat social de les que participen en la Fira. Quan es reculli el dinar es donarà una butlleta per anotar l’entitat social a la qual el participant vol que es destinin els diners. La butlleta s’ha de tornar emplenada a l’estand d’UPF Solidària i es rebrà un petit obsequi.
    ​Pati de l’edifici Jaume I (campus de la Ciutadella)
  • 17.00 h – Projecció de Faraway Land, un documental de Daniel Azpe i Josep M. Anglès que fa valdre la força del vincle entre les famílies que han fugit dels seus països per arribar a Europa i les persones voluntàries que les acullen. Rodat el 2017, ha obtingut un premi al 27è festival de cinema de Madrid.
    Auditori (campus de la Ciutadella)