La FCVS participa en la Barcelona Expat Week

La directora de la FCVS, Eulàlia Mas, parlarà de la capacitat del voluntariat com a eina d’integració a la ciutat

La Barcelona Expat Week és un nou esdeveniment híbrid, digital i presencial, que tindrà lloc del 19 al 23 d’octubre i que sorgeix com a alternativa a la fira Barcelona International Community Day, que enguany s’ha posposat a causa de la COVID-19.  L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, és una trobada anual per a la comunitat internacional que viu i treballa a Barcelona i que comptarà amb un programa d’activitats que inclou tallers, meet & share, webinars i trobades presencials.

La directora de la FCVS, Eulàlia Mas, juntament amb el director de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Roger Civit Carbonell, participaran en el meet & share ‘Involucra’t a través de l’activisme social’ que se celebrarà el 23 d’octubre de 13.00 a 14.00 h. Durant la trobada es parlarà de l’extensa societat civil i la llarga tradició de voluntariat que tenen Barcelona i Catalunya, i com la implicació en associacions o entitats socials pot ser una excel·lent manera d’aprendre o practicar català i castellà, així com d’integrar-se a nivell personal i social a la ciutat.

La Barcelona Expat Week  s’adreça a la comunitat internacional de Barcelona i a les persones interessades en el talent internacional de la ciutat.

Registra’t a la plataforma virtual per tenir accés gratuït a totes les activitats i contactar amb els altres membres de la comunitat.