La FCVS serà present a la Fira d’entitats de Reus

El Punt de Voluntariat de Reus organitza l’acte el 30 de setembre a la plaça de la Llibertat

El Punt de Voluntariat de Reus organitza una fira d’entitats el 30 de setembre a la plaça de la Llibertat i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) – Tarragona hi serà present amb un estand. Serà la sisena edició d’aquesta trobada entre representants de les entitats que actuen a ciutat i que acullen persones voluntàries i persones interessades en el voluntariat.

La FCVS estarà en un estand de la fira per informar a tothom que s’apropi com pot col·laborar fent voluntariat en el teixit associatiu del territori. A més, també hi haurà tallers de memòria, de salut, de cuina, activitats esportives, circuits temàtics, caps grossos, ponis, ocells, actuacions de la Moixiganga de Reus, Down Revolution, Orfeó Reusenc, Dj Abadia, els elements festius, etc.

En l’actualitat, el Punt de Voluntariat té una borsa de 179 persones voluntàries i 65 entitats sense ànim de lucre que actuen a la ciutat. Aquestes entitats treballen en àmbits molt diversos com, per exemple, gent gran, diversitat funcional, infància i joventut, suport social, esportiu, salut, etc. De les 179 persones voluntàries, 85 persones estan fent voluntariat en aquests moments.

Font: Reus.cat