La FCVS estrena el vídeo ‘Troba el teu lloc i participa per transformar’

La gravació transmet com tothom pot implicar-se i fer voluntariat en una entitat social

Totes les persones podem implicar-nos per canviar la realitat que ens envolta. Amb aquesta premissa la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) presenta ‘Troba el teu lloc i participa per transformar’, un vídeo il·lustratiu que mostra com tothom pot comprometre’s i fer voluntariat en una entitat social.

El vídeo apropa de forma sintètica les informacions més destacades sobre el voluntariat. Explica què és, com neix i la seva evolució fins arribar a entrar en vigor la Llei de voluntariat i de foment de l’associacionisme l’any 2015. També exposa per qui es fa i els diferents àmbits en els que es pot fer voluntariat.

A través de les il·lustracions, la gravació apropa recursos com les sessions (in)formatives o la borsa Voluntariatenunclic per tal que tothom que vulgui pugui trobar el seu lloc. En el vídeo també s’explica què és una entitat social, com conèixer les que hi ha a Catalunya i quines passes s’han de seguir un cop es contacta amb una entitat amb la intenció de col·laborar-hi.

A què estàs esperant? Ja pots veure la nova estrena audiovisual de la FCVS!