La FCVS es reuneix en audiència amb la presidenta del Parlament de Catalunya

En la trobada els representants de la FCVS han explicat a Laura Borràs la tasca de l’entitat pel foment del voluntariat a Catalunya i han demanat que s’impulsi la Llei del Tercer Sector

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha mantingut una reunió en audiència aquest dilluns 14 de juny amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), en què hi han sigut presents el seu president, Jordi Balot; el secretari general, Ramon Nicolau; la vocal de relacions internacionals, Carmen Torralva; i la directora, Eulàlia Mas.

Entre els temes tractats en la reunió, els representants de la FCVS han donat a conèixer qui és i què fa l’entitat, així com també han explicat què representa el voluntariat i el Tercer Sector a Catalunya. En aquesta trobada, la FCVS també ha demanat que s’impulsi la Llei del Tercer Sector.

La presidenta del Parlament ha manifestat que “el voluntariat és una realitat molt arrelada a Catalunya i que desenvolupa una tasca cabdal en el foment de la cohesió social. Tenim molta feina a fer i necessitem tota l’energia del món”.