La FCVS donarà suport al programa de voluntariat de Radars

Ha signat un conveni amb l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona per garantir la qualitat del projecte en termes de voluntariat

Aquest dimarts la FCVS ha signat un conveni amb l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona amb l’objectiu de donar suport i cobertura al programa de voluntariat de Radars, projecte que pretén reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social de les persones grans.

La FCVS donarà suport en la captació i selecció de voluntariat a través de les eines que l’entitat disposa: Borsa de Voluntariat online, sessions informatives, xarxes socials i punt informatiu de voluntariat.

La FCVS vetllarà per les persones voluntàries del programa. En aquest sentit,  s’encarregarà de la seva formació a través de l’organització d’una sessió d’iniciació al voluntariat. La FCVS també gestionarà la seva assegurança tal com s’estableix a la Llei 25/2015, de 30 de juliol, del voluntariat   i de foment de l’associacionisme.

Pel que fa a les persones tècniques del projecte Radars, la FCVS també les assessorarà per tal de proporcionar-los  eines per a la coordinació i acompanyament de qualitat a les persones voluntàries. Per això, assignarà una persona responsable per a la coordinació amb l’equip tècnic de Radars i donarà suport així a la coordinació del voluntariat.

 

Captura de pantalla 2019-07-08 a les 14.12.26

Captura de pantalla 2019-07-08 a les 14.13.58