La 7a Tertúlia Social a Girona se centrarà en l’estigma dels trastorns mentals

L’acte, organitzat per Voluntaris.cat conjuntament amb la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona, comptarà amb la participació del director de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de l’IAS, Claudi Camps, i del director de La Foixarda, Hugo Rovira.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona (UdG) han impulsat el setè sopar-tertúlia amb el títol ‘L’estigma dels trastorns mentals. L’acte, en aquest sentit, exposarà els estereotips i prejudicis més comuns amb les persones que pateixen un problema de salut mental i proposarà eina per combatre’ls.

Els ponents convidats seran el director assistencial de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de l’Institut d’Assistència Sanitària, Claudi Camps, i el fundador i director de La Foixarda, Hugo Rovira de Saralegui. L’acte serà presentat per Carmen Martínez, directora de Ràdio Girona de la Cadena SER.  L’objectiu de la tertúlia serà sensibilitzar i mostrar els principals comportaments dels sanitaris i de la ciutadania des del punt de vista de l’estigma i els efectes en les persones amb trastorn.

La setena tertúlia se celebrarà, com ja és tradició, al Restaurant La Rosaleda – Jardí Degustació, situat als Jardins de la Devesa de Girona. El preu del sopar és de 10€ i el pagament es farà en efectiu en el mateix sopar. L’acte, que se celebrarà el 7 de novembre a les 19.30h tindrà aforament limitat i per aquest motiu serà necessari confirmar assistència amb inscripció prèvia.

Inscriu-te al següent formulari!