Jornada ‘Voluntariat 2023’ organitzada per DINCAT

Trobada per a professionals i persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

El pròxim 30 de setembre tindrà lloc la Jornada de Voluntariat 2023, impulsada per DINCAT amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voluntariat Social, juntament amb altres entitats. Aquesta trobada versarà sobre el voluntariat inclusiu: per què és tan important, com es treballa, compartir experiències i bones pràctiques, així com oferir un moment d’interacció entre persones voluntàries i professionals.

La Jornada pretén convocar a totes les persones que participen en projectes de voluntariat o que estiguin interessats a informar-se de com participar.
Serà un moment on conèixer-nos, reflexionar sobre com aconseguir que l’àrea del voluntariat sigui més beneficiosa per al col·lectiu amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, a més de compartir opinions i conclusions. Per a això, es comptarà amb professionals que dinamitzaran els tallers proposats per poder compartir impressions i arribar a acords comuns.
En finalitzar el seminari es convidarà a les persones assistents a un petit aperitiu, on es podrà conversar sobre els tallers celebrats.

La Jornada tindrà lloc al Centre Cívic Joan Oliver ‘Pere Quart’, en el barri de les Corts de Barcelona

La Jornada està organitzada per DINCAT amb la col·laboració de: Federació Catalana de Voluntariat Social, Fundació AURA, Fundació Santa Teresa i Fupar – LaFACT.

Programa

10.00 h – Arribada i acreditacions

10.15 h – Benvinguda institucional

10.30 h – Taller de reflexió: voluntariat inclusiu

12.30 h – Descans

13.00 h – Activitat de coneixença

14.45 h – Tancament institucional

14.45 h – Aperitiu

Inscripcions

És imprescindible inscriure’s prèviament al formulari en línia