IX Jornada de Voluntariat Social de Lleida

JornadaVoluntariat_Lleida_2019La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una nova edició  per posar en valor el paper del voluntariat i apropar la tasca de les entitats a la ciutadania. La jornada se celebrarà el 15 d’octubre a la Universitat de Lleida.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza la IX Jornada de Voluntariat Social de Lleida amb l’objectiu de posar en valor i reflexionar sobre el paper del voluntariat i apropar a la ciutadana la tasca de les entitats del municipi. La jornada tindrà lloc el dimarts dia 15 d’octubre a les 17.30 h a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida.

La novena edició comptarà amb una ponència principal a càrrec de Montserrat Esquerda, directora de l’Institut Borja de Bioètica de la Universitat Ramón Llull, sota el títol “Es pot viure sense conviure”. Tot seguit, a les 18h, hi haurà espais de debat simultanis dividits pel següents àmbits temàtics: persones amb discapacitat, infància i gent gran.

La segona part de la jornada serà un espai dinàmic i de participació per generar coneixements i intercanviar opinió al voltant de la força transformadora del voluntariat amb aquests col·lectius més vulnerables.

La jornada és gratuïta però és necessària prèvia inscripció online. S’emetran certificats d’assistència prèvia sol·licitud.

Programa

17.30 h | Ponència “Es pot viure sense conviure”, a càrrec de Montserrat Esquerda, directora de l’Institut Borja de Bioètica de la Universitat Ramón Llull

18.30 h | Espais de debat simultanis dividits per àmbits:

  • Persones amb discapacitat
  • Infància
  • Gent Gran

Inscripcions

Programa de la jornada