IX Fira d’Entitats de Voluntariat Social de Lleida

La FCVS organitza una nova edició de la trobada d’entitats que tindrà lloc el dia 29 de març. L’objectiu serà donar a conèixer el treball que fan les entitats al territori i el poder transformador del voluntariat. 

La FCVS organitza la novena edició de la Fira d’Entitats de Voluntariat Social el pròxim 29 de març, amb activitats al carrer des del matí fins la tarda (de 10 a 20h) a la Plaça de la Catedral de Lleida. Aquesta trobada, que comptarà amb un panell interactiu dinamitzat per l’Institut Ronda, vol apropar la tasca que realitzen prop de 26 entitats socials del territori i sensibilitzar a la ciutadania del paper fonamental que té el voluntariat per tal que aquestes puguin continuar desenvolupant la seva activitat.

La Fira pretén mostrar que ser voluntari dona fruits, i que el voluntariat és un element clau per transformar la societat. Es pretén així que totes les persones que no tinguin experiència o coneixement del món del voluntariat social, tinguin l’oportunitat de conèixer de ben a prop els projectes de les entitats i puguin col·laborar-hi.

La XI Fira d’Entitats de Voluntariat Social de Lleida comptarà amb diverses activitats. Al matí, alumnes de l’Institut Josep Lladonosa de Lleida animaran la Fira amb un panell interactiu sobre el fet de ser voluntari/a. A la tarda, alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Ronda realitzaran una flashmob. L’alumnat del 1r de Cicle Formatiu d’Animació Sociocultural de l’Institut Ronda col·laborarà, un any més, amb diverses activitats i tallers amb l’objectiu de donar a conèixer els valors del voluntariat.

També es comptarà amb l’actuació de la Batucada de Sant Joan de Deu (els MENA)  i els Castellers de Lleida que faran una actuació per finalitzar la trobada. A més, els assistents podran gaudir d’un tradicional berenar de coca i xocolata.

Ja et pots descarregar el cartell.

Entitats participants: 

DSC_1056La Fira comptarà amb la participació de les següents entitats: Associació de Caritat de Sant Vicenç de Paul, Associació Provincial de Laringectomitzats, Salut Mental Ponent, Amill, Arrels, Fundació Verge Blanca, Fundació Renal Jaume Arnó, Dret a Morir Dignament, AECC, AFANOC, AFALL, Caritas Lleida, Creu Roja, Fundació Catalunya La Pedrera, Amics de la Gent Gran, Sant Joan de Déu, Banc dels Aliments, ONCE, Antisida, Ilersis, FCVS, Panell – IES Ronda, Vida Nueva, Fundació Jericó, Som Fundació i Fibro Lleida.