IV Caminada popular Down Lleida

Down Lleida i la Plataforma Lleida Camina organitzen el proper 25 d’octubre la ja tradicional caminada per l’Horta de Lleida. 

Un any més, i ja en van quatre, Down Lleida i Plataforma Lleida Caminacelebren una caminada popular per a la inclusió de les persones ambsíndrome de Down. En aquesta nova edició els organitzadors han modificat els recorreguts per continuar descobrint nous camins de l’Horta de la ciutat.

En concret, els participants podran triar entre dues opcions: una ruta de 6,5km adreçada a participants amb menys experiència en aquest tipus d’activitats esportives i una altra de 10km que arribarà fins al poble d’Albatàrrec, per als més experimentats.

La participació és gratuïta i oberta a tota la ciutadania. Aquelles persones que estiguin interessades en participar de la caminada heu d’estar al punt de sortida (Decathlon Lleida) el diumenge 25 d’octubre a les 10h. A més, també podreu col·laborar fent un donatiu pel qual sereu obsequiats amb un detall.

Per a més informació podeu trucar als telèfons 973 22 50 40 o al 630 71 65 49.

L’Associació Lleidatana Síndrome de Down (Down Lleida) va ser constituïda el 22 d’abril de 1995 com entitat sense ànim de lucre, fruit de la iniciativa d’un grup de pares i mares amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins la societat.

Font: Xarxanet