II Trobada del Cicle de Comunicació Social

Voluntaris.cat continua amb la segona sessió virtual del Cicle on periodistes de diferents mitjans i entitats socials es troben per fer més visible el Tercer Sector en l’espai comunicatiu català

Després de l’èxit de la I Trobada, continua el Cicle de Comunicació Social organitzat per la FCVS amb una segona sessió a càrrec del periodista de Tarragona Ràdio, Miguel González. La II Trobada tindrà lloc el pròxim 2 de juliol a les 10 h, és gratuïta i ja té les inscripcions obertes.

Miguel González és llicenciat en Periodisme per la UAB. Redactor i locutor dels serveis informatius de Tarragona Ràdio des de l’any 2009, també participa en el programa ‘El Matí de Tarragona Ràdio’.

Ha treballat en agències com Servimedia i mitjans com Radio Barcelona de la Cadena SER. A més, ha sigut guardonat en la sisena edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2018 en la categoria de millor presentador de ràdio. També ha sigut conductor i presentador de diversos actes organitzats per la ONCE.

Cicle de Comunicació Social

Tercer Sector, mitjans de comunicació i Covid-19. Aquestes són les tres paraules clau que defineixen el primer Cicle de Comunicació Social engegat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), un conjunt de trobades entre periodistes i entitats amb l’objectiu de fer més visible el sector associatiu en l’espai comunicatiu català. El ‘Cicle de Comunicació Social’, en aquest sentit, tindrà com a eix central el diàleg, debat i intercanvi de coneixement per al foment de la relació amb la premsa, la ràdio i les televisions catalanes arran de l’impacte del coronavirus.

En total, el Cicle de Comunicació Social estarà format per cinc formacions en línia. Les quatre primeres, sota el títol ‘Com enfortir la relació amb els mitjans de comunicació en temps de Covid-19?’, comptaran amb periodistes de la secció de Societat de diferents mitjans de comunicació. La cinquena trobada, sota el títol ‘Com potenciar la comunicació externa de la nostra entitat en temps de Covid-19?’, s’enfocarà a la comunicació corporativa de les entitats i oferirà eines per millorar l’impacte de la informació que aquestes difonen en els mitjans.

Les sessions es dirigiran a professionals que treballen en departaments de comunicació d’entitats socials i personal tècnic que, tot i no ser experts en comunicació, han assumit algunes tasques d’aquest lloc de treball.

Amb l’objectiu de fomentar la professionalització del bon periodisme entre les entitats i de donar eines, idees i consells per adreçar-se d’una manera efectiva al mitjà/periodista, les sessions tindran convidats experts de mitjans locals a tot el territori (Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida) però tindran una dimensió global perquè tothom, tot i no formar part de la província del mitjà, pugui assistir i endur-se idees de com aconseguir difondre les seves informacions.

Apunta’t ja la II Trobada del Cicle de Comunicació Social!

  • Inscripcions obertes a la II Trobada del Cicle