Girona inicia les celebracions de la FCVS del Dia Internacional del Voluntariat

La celebració, que es portarà a terme als quatre territoris, donarà a conèixer l’entitat guanyadora de la categoria catalana del Premi Lluís Martí al Valor Socioambiental

Dissabte 25 de novembre, la ciutat de Girona serà l’encarregada d’obrir les celebracions del Dia Internacional del Voluntariat, a nivell mundial cada 5 de desembre. Aquest acte, que es portarà a terme al CaixaForum de 10 a 14 hores, és el primer de les celebracions als quatre territoris, enguany, amb el lema ‘Amb emergència o sense, voluntariat sempre’!

A més de la lectura del manifest del Dia Internacional del Voluntariat, que enguany té en compte la situació d’emèrgencia a Gaza, en el marc d’aquest esdeveniment es donarà a conèixer els guanyadors del Premi Lluís Martí, enguany dedicat al Valor Socioambiental, gràcies a la col·laboració de la Xarxa per a la Conservació de la Natura. A més de la categoria local, es farà públic l’entitat guanyadora de la categoria catalana.

Entre les activitats que hem previst per celebrar plegats aquesta jornada destaca la participació de diverses entitats del territori que donaran a conèixer la seva tasca. Es tracten de La Fundació Mona, L’Associació Integra i La Brigada del Salabret.

Inscripcions en aquest enllaç