Es busquen voluntaris per al Pre Paralympic Tournament Salou 2016

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals organitza la competició del 30 d’abril al 7 de maig a la localitat tarragonina.

Compte enrere en els preparatius per al Pre-Paralympic Tournament 2016 de futbol 7, una competició internacional per a esportistes amb paràlisi cerebral en la que participaran 8 de les seleccions més importants del món.

Amb l’objectiu de vetllar per el bon funcionament de la competició, l’entitat organitzadora cerca persones voluntàries. Tot i que la competició tindrà lloc del 30 d’abril al 7 de maig, les tasques dels voluntaris i voluntàries s’allargaran del 26 d’abril al 8 de maig.

Aquelles persones que participin de l’esdeveniment esportiu com a persones voluntàries realitzaran tasques de suport a la resta de voluntaris, premsa, comunicacio i fotografia, logística i transport, marxandatge o suport esportiu com ara encarregar-se del material, cuidar les instal·lacions o controlar l’accés de públic a les diferents àrees de les seus.

Com puc fer-me voluntari/a?

Per apuntar-se com a voluntari o voluntària només cal donar un cop d’ull a les diferents tasques que podeu realitzar i formalitzar la inscripció omplint el formulari.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a voluntaris@fecpc.cat.

Font: Xarxanet