Entitats, ja podeu proposar les vostres activitats per participar en la Festa de l’Associa’t 2023!

S’ha obert el termit perquè les entitats de la ciutat de Barcelona facin arribar les propostes que s’organitzaran a les festes de la Mercè. Aquest any, la gran trobada de les associacions tindrà lloc a diferents espais neuràlgics de la ciutat.

La Festa de l’Associa’t ja és aquí! La gran trobada de l’associacionisme de la ciutat de Barcelona, impulsada per la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona, en coordinació amb Torre Jussana, ha obert el termini perque les entitats de Barcelona facin arribar les seves propostes d’activitats que s’organitzaran durant les festes de la Mercè.

El termini finalitza el 16 de juny.

Com serà la Festa de l’Associa’t 2023?

En aquesta nova edició, Torre Jussana ha reforçat la presència i ha millorat la integració de la Festa de l’Associa’t dins del ventall d’activitats de La Mercè, organitzant una programació lúdica i participativa en diferents espais neuràlgics de la festa major de la ciutat: Parc de la Ciutadella, Avinguda de la Catedral i Ràdio Rambles.

Parc de la Ciutadella (23 i 24 de setembre)

La nova localització al Parc de la Ciutadella (zona cascada) és una important novetat que dona resposta a les necessitats expressades per les entitats en edicions anteriors d’apropar i fer més visible la seva tasca diària a la ciutadania.

Quina tipología d’activitats s’organitzaran?

Es comptarà amb diferents espais temàtics per encabir totes aquelles iniciatives que tinguin com a objectiu incentivar la participació de la ciutadania amb propostes lúdiques que no requereixin d’escenari: activitats participatives vinculades a les arts escèniques, divulgatives, manipulatives, tallers o cercaviles.

Avinguda Catedral (25 de setembre)

La Festa de l’Associa’t tancarà la seva programació el dilluns 25 de setembre al matí a l’escenari de l’avinguda de la Catedral, en col·laboració amb l’ICUB. I ho farà organitzant tres-quatre activitats vinculades amb les arts escèniques i de gran format que convertiran aquesta fi de festa en una trobada ben musical.

Ràdio Rambles (23 i 24 de setembre)

L’altaveu de l’activitat associativa de la nostra ciutat tornarà a emetre en directe des de la seu de Ràdio Rambles. El projecte Ràdio Associa’t, coproduït amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, comptarà amb una programació feta per les ràdios associatives i comunitàries de BCN, estructurada en 4 blocs de 4 hores (dissabte matí i tarda, diumenge matí i tarda)

Com donar a conèixer l’entitat amb una activitat participativa

Torre Jussana ha organitzat una formació per ajudar a les associacions de Barcelona a fer propostes lúdiques que els hi permeti explicar els seus valors i la seva missió des d’una posada en escena més lúdica i participativa.

Dia: 1 de juny

Horari: de 18.00 a 19.45 h

Inscripció a la formació!

Com cada any, Torre Jussana i la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona han posat tot l’esforç perquè aquesta festa sigui un èxit. I amb la participació de totes les entitats de Barcelona, serà possible!

Si teniu dubtes sobre el procés de presentació o sobre com emplenar el formulari, no dubteu a posar-vos en contacte amb Torre Jussana a través del correu associat@associat.barcelona o trucant al 932 564 118.