Ens veiem al setembre!

A la FCVS farem un descans del 14 al 22 d’agost i seguirem treballant telemàticament amb serveis mínims durant la resta del mes

Hem arribat pràcticament a l’agost d’un 2021 intens en què hem anat sumant esforços per continuar treballant nous reptes i seguir-vos acompanyant.

Ara arriba el moment de descansar. Us desitgem a totes les entitats, persones voluntàries i a tothom que treballeu en els equips tècnics de les entitats, unes bones vacances, que les gaudiu, us cuideu i aprofiteu per desconnectar i renovar energies.

A la FCVS farem un descans del 14 al 22 d’agost (ambdós inclosos) per vacances, i seguirem treballant telemàticament amb serveis mínims durant la resta del mes d’agost. Al setembre tornarem amb noves propostes per continuar al vostre costat.

Vols seguir-te implicant aquest agost?

El voluntariat no fa vacances i, per això, tenim propostes per a tu:

• Si ets una entitat pots penjar la teva darrera oferta de voluntariat a la borsa Voluntariatenunclic.cat.

• Si ets una persona que vol implicar-se en les tasques socials de les entitats per transformar l’entorn, entra també a Voluntariatenunclic.cat i suma’t a formar part de les més de 85.000 persones que a Catalunya estan mobilitzades a través del voluntariat.