Engega el curs fent voluntariat: noves sessions (in)formatives

La FCVS organitza dues trobades en línia aquest setembre i octubre adreçades a les persones que volen iniciar-se en el món del voluntariat social

Arriba el setembre i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) continua apropant el voluntariat a totes les persones que volen ser voluntàries. Per això torna a organitzar les sessions informatives que es desenvolupen l’últim dilluns de cada mes en format telemàtic.

Arran de la pandèmia, la FCVS ha adaptat el format de les trobades en línia, per tal de garantir un desenvolupament segur de la sessió i evitar la presencialitat de les persones assistents.

En aquestes trobades, les persones assistents podran conèixer què és el voluntariat socialcom es pot col·laborar en una entitat, per a qui es fa i quines accions es poden dur a terme.

Dates i inscripció

Les trobades tenen una durada d’una hora i es podrà triar entre les següents dates:

  • Dilluns 27 de setembre a les 18 h
  • Dilluns 25 d’octubre a les 18 h

Les sessions són faran en línia i s’enviarà un correu amb l’enllaç amb la sala on es desenvolupa la trobada uns dies abans de la sessió.

Les sessions són gratuïtes però es prega prèvia inscripció a través del formulari.

Per a més informació podeu contactar per correu electrònic a promocio.comunitaria@voluntaris.cat.

Assessorament personalitzat

Per tal d’ajudar a trobar una entitat on col·laborar, la FCVS oferirà a tots els assistents un assessorament personalitzat. Les persones que estiguin interessades hauràn de concertar cita prèvia al finalitzar la sessió (in)formativa.