En marxa Reu+, una xarxa virtual per a persones amb malalties reumàtiques

El nou canal de comunicació i dinamització de la Lliga Reumatològica Catalana que uneix persones que volen conviure amb la malatia de forma actia i positiva

Reu + és un nou canal de la Lliga Reumatològica Catalana per unir a les persones que volen conviure amb la seva malaltia reumàtica de forma activa i positiva.

Reu+ és un espai virtual on trobar-se, acompanyar, ajudar-se, i formar-se. Un punt de trobada on poder col·laborar per al progrés en el coneixement de les malalties reumàtiques, el seu tractament i el seu maneig en la vida quotidiana.

A Reu +  es podrà trobar informació veraç i rigorosa, i estar a el dia de les novetats sobre les malalties reumàtica en el seu conjunt.

Per què Reu+?

La Lliga Reumatològica Catalana ha posat en marxa aquest nou canal com a resposta als milers de seguidors que tenena internet, amb la voluntat d’ajudar-se mútuament perquè ningú se senti sola o sol davant la malaltia.

L’origen és la l’edició de la revista en paper , ja duia com a capçalera Reu+. Han volgut és donar-li continuïtat, encapçalant tots els canals digitals.

Què proposa?

Des Reu + poden alçar la veu unida en aquells espais on la perspectiva del pacient es fa necessària i defensar els seus drets amb més força.

Reu + vol facilitar i optimitzar la comunicació i la cooperació entre les persones que formen part de la xarxa; mitjançant grups de treball, grups d’ajuda mútua, i acompanyaments individualitzats de mentoria.

A Reu + cada persona trobarà el seu propi espai, perquè conviure amb la malaltia és diferent segons el moment vital pel que estàs passant; així com també, el moment d’evolució de la malaltia.

Font: Reu +