En marxa la segona edició del Concurs de Microrelats Radars

Concurs de Microrelats Radars 2024

Fins el 19 de març es poden presentar els textos al voltant de la vellesa, entesa com una etapa de la vida diversa i rica.

Textos sobre la vellesa de fins a tres-centes paraules. Aquesta és la crida del Concurs de Microrelats Radars. Després de l’èxit de l’estrena de l’any passat, s’ha obert una segona convocatòria, oberta fins al 19 de març. L’objectiu és continuar generant un espai on qui vulgui pugui expressar les seves idees, vivències i sensacions sobre el concepte de la vellesa, defugint de clixés i entenent-la com una etapa vital diversa i heterogènia.

Hi pot participar tothom major de divuit anys seguint les indicacions de les bases. El jurat el formaran:  Anna Freixas, doctora en psicologia, professora i escriptora; Jordi Bordes, crític teatral a la plataforma Recomana.cat, i Sílvia Bel, actriu de teatre, cinema i televisió.

Radars és un projecte comunitari impulsat pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona per pal·liar els efectes de la soledat no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans. La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) hi intervé per garantir la qualitat de la seva acció i per facilitar la millora contínua de les capacitats i competències de les voluntàries i voluntaris que hi participen.