El Quèdequè ja és aquí! La nova agenda web de les entitats de Barcelona

La iniciativa neix amb la voluntat d’apropar el treball de les entitats no lucratives a tota la ciutadania

Des del 18 de març ja podeu consultar el Quèdequè (quedeque.barcelona), la nova agenda web de les entitats de la ciutat. És la primera vegada que un mitjà incorpora les activitats que organitzen les associacions de Barcelona i les classifica en un cercador per facilitar la seva consulta. La iniciativa neix amb la voluntat d’apropar el treball de les entitats no lucratives a tota la ciutadania.

El Quèdequè s’organitza com una agenda que presenta les diferents propostes en funció de la seva data de celebració. També es pot fer servir el cercador aplicant altres criteris, com ara l’edat del públic o la tipologia de les activitats. La web inclou una àmplia varietat de propostes, des de concerts i exposicions a competicions esportives, passant per tota mena de cursos, tallers, xerrades i espectacles. Aquesta oferta reflecteix la gran pluralitat del teixit associatiu de la ciutat, on s’hi pot trobar una gran varietat de temàtiques i àrees de treball.

La iniciativa està oberta a totes les associacions i col·lectius no lucratius de Barcelona. El Quèdequè també vol donar un impuls a la redistribució de les propostes culturals per tots els districtes i això permetrà oferir a la ciutadania unes activitats més connectades amb la seva realitat quotidiana, que responen millor a les seves necessitats i que es troben al seu barri.

Des del seu llançament el Quèdequè ha rebut 6,3 mil visitants a la pàgina en una sola setmana. Compta amb més de 210 entitats registrades i 340 activitats publicades. Vosaltres ja us heu registrat? A què espereu? Entreu a quedeque.barcelona i comenceu a fer-vos visibles a la ciutadania de Barcelona!

El Quèdequè és una iniciativa de les associacions de la ciutat, que són les encarregades de publicar al portal les activitats que organitzen. S’emmarca dins de l’Associa’t, un projecte de la Direcció de Serveis per a l’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona. La iniciativa està coordinada des de Torre Jussana — Centre de Serveis a les Associacions, ha estat produïda i desenvolupada per Quepo SCCL. i compta amb el suport del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB).

Font: Torre Jussana