El Mercat Social de la FCVS torna a la Fira d’Economia Solidària

Participarà en una activitat conjunta per mostrar el joc de (des)vestint aliments i llançarà una promoció d’enviaments gratuïts en totes les compres al web

Un any més, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) amb El Mercat Social participa en la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), que aquest any arriba a la 10 edició. Juntament amb altres organitzacions realitzarà una activitat conjunta sota el títol ‘Consum Agroecològic organitzat contra l’emergència climàtica’ el pròxim diumenge 24 d’octubre  de 10.30 h a 12 h.

En l’acte es presentarà El Mercat Social , la plataforma de la FCVS de difusió i venda de productes i serveis d’entitats socials. L’entitat sòcia (des)vestint aliments ensenyarà a jugar al joc de (des)vestint aliments per descobrir de forma lúdica i amena aspectes ètics relacionats amb la traçabilitat dels aliments que consumim habitualment.

Enviaments gratuïts per una alimentació sostenible

El Mercat Social se suma a les activitats per una alimentació sostenible en el marc de la FESC. Del 20 al 24 d’octubre totes les compres que es facin a El Mercat Social gaudiran de la promoció d’enviament gratuït. És una bona oportunitat per tastar l’oferta de productes que ofereix el web: alimentació de proximitat, ecològica i amb valor social.

Aquesta promoció també es troba dins l’espai d’expositores de la FESC virtual. També s’hi mostren propostes de la FCVS per activar l’economia social i circular a través de la donació de productes en bon estat amb el programa Guanyem-hi!, i per promoure el voluntariat en projectes d’ESS.