El Casal dels Infants llança una crida per aconseguir 290 persones voluntàries

El Casal dels Infants ha llançat aquest dimarts una crida per sumar 290 persones voluntàries al seu equip, amb l’objectiu de poder seguir acompanyant més de 7.000 infants, joves, mares i pares en situació de vulnerabilitat durant l’any.

L’associació impulsarà aquest curs 55 serveis educatius, de lleure i de participació comunitària a barris de Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Salt. 

Per tirar endavant aquests serveis, més enllà de comptar amb un equip educatiu de persones contractades, l’associació requereix el suport de 575 persones voluntàries. Tenint en compte que una part d’aquestes ja fa temps que hi participen, ara necessita incorporar 290 nous voluntaris i voluntàries.

Concretament, a l’entitat li fan falta 50 persones voluntàries al barri del Raval de Barcelona; 50 als barris del Besòs, la Mina i el Besòs i el Maresme (Sant Adrià de Besòs i Barcelona); 60 al municipi de Salt (Gironès); 80 a Sant Roc i Llefià (Badalona) i 50 a Santa Rosa, el Raval i Fondo (Santa Coloma de Gramenet).

La directora general del Casal dels Infants, Rosa Balaguer, ha valorat la importància que té per a l’entitat sumar el compromís de la ciutadania: “Som una associació que va néixer fa 36 anys de la mà de gent compromesa amb la lluita contra les desigualtats. Avui seguim necessitant l’esforç de totes aquelles persones que volen fer valer els drets de tots els infants, joves i famílies”.

Balaguer ha encoratjat tothom interessat a fer voluntariat al Casal dels Infants a inscriure’s a una sessió informativa trucant al 933170013 o a casaldelsinfants.org/voluntariat.