Efrén Carbonell, nou tresorer de la FCVS

S’incorpora en el Consell Directiu representant l’entitat ASPASIM i tindrà un càrrec provisional fins que es ratifiqui per l’Assemblea General 2022

Efrén Carbonell, representant de l’entitat ASPASIM, s’ha incorporat al Consell Directiu de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) amb el càrrec de tresorer. Carbonell substituirà a Jaume Montserrat, qui ha deixat el càrrec des del 2016 exercint les seves funcions amb compromís i responsabilitat.

El càrrec de l’Efrén Carbonell és provisional i haurà de ser ratificat per l’Assemblea General de la FCVS que es durà a terme el pròxim juny de l’any 2022.

Efrén Carbonell

És llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació – Psicologia per la UB i té un postgrau en Direcció d’Empreses d’Economia Social per la mateixa universitat. L’Efrén Carbonell ha sigut director de la Fundació ASPASIM fins al setembre de 2021 i actualment és voluntari. Exerceix de professor de diversos màsters universitaris relacionats amb l’educació inclusiva.

L’Ajuntament de Barcelona li va atorgar la Medalla d’Honor de la Ciutat l’any 2012. També és autor del llibre ‘Escoles inclusives, escoles de futur’ on posa de manifest com l’escola inclusiva és sinònim d’escola innovadora i d’escola de qualitat per a tothom.