Descobreix iniciatives d’Economia Social i Solidària a Gràcia

La FCVS organitza un webinar gratuït on aproparà quatre experiències d’entitats socials del districte i les possibilitats d’implicar-s’hi

El districte de Gràcia té un ric teixit d’iniciatives que promouen una economia al servei de les persones. Per tal d’apropar alguns d’aquests projectes, la FCVS ha organitzat el webinar ‘Connecta’t a l’Economia Social i Solidària de Gràcia’ el pròxim 19 de novembre on es presentaran les iniciatives de 4 entitats socials i les possibilitats que hi ha per participar-hi i implicar-s’hi.

4 experiències d’ESS a Gràcia

Durant la sessió s’aproparan d’una manera senzilla i pràctica les següents iniciatives:

  • ABD. La tècnica de projectes socials i responsable del projecte Mamalyona, Lara Rot, parlarà d’una iniciativa d’emprenedoria tèxtil adreçat a dones amb línia de producte propi.
  • ACIDH. La directora tècnica del SOI- Servei Ocupacional per a la Inserció, Maribel Guillen, explicarà una proposta de serveis que faciliten la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.
  • Coopoblet. La cofundadora de Coopoblet Xarxa Local de la XES al barri de la Sagrada Família, Mireia Piferrer, aproparà una xarxa que ofereix recursos per a enfortir la participació en entitats que promouen l’ESS al districte.
  • FCVS. La tècnica coordinadora d’El Mercat Social, Núria Monsalve, ensenyarà una proposta on el voluntariat i l’ESS es troben: Voluntariateneunclic.cat i altres eines a només un clic.

Inscripcions

El webinar tindrà lloc el pròxim 19 de novembre de 10  a 11 h.

La sessió, que s’adreça a la ciutadania, entitats, empreses i persones voluntàries interessades, és gratuïta però cal inscripció prèvia. Una vegada realitzada la inscripció rebreu l’enllaç per connectar-vos.

Aquest webinar compta amb el suport de:

Llimes_reduides-02_CMYK