Crida a les entitats a participar en el Servei de Voluntariat Estiu 2023 d’ESADE

Estudiants de grau podran fer voluntariat a entitats socials durant els mesos de juny i juliol  

ESADE està fent una crida a les entitats socials que tinguin interès a participar en el Servei de Voluntariat Estiu 2023 que realitzaran els estudiants dels graus de BBA, Dret, Governança Global, ADE i Direcció i Administració d’Empreses. El voluntariat es portarà a terme de forma presencial o semipresencial en els mesos de juny i juliol i té una durada de 80 h.

Aquesta institució acadèmica vol donar suport a projectes i organitzacions de dimensions diferents que treballen en l’àmbit social i que impacten sobre el benestar de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat. ESADE pretén així que els seus estudiants puguin contribuir a la lluita per la justícia social.

El Servei de Voluntariat Estiu 2023 es basa en una adequada definició dels projectes i el seu seguiment. Així, permet que l’alumnat pugui començar a preparar-se per al futur, assignant els perfils més adequats que s’ajustin a les demandes de les entitats i afavorint una bona coordinació i seguiment de la feina.

Si considereu la vostra entitat té un projecte en el que creieu que els estudiants us poden donar suport, podeu respondre aquest formulari i la universitat es posarà en contacte amb vosaltres.