Oberta la convocatòria dels Premis Aprenentatge Servei 2018

La Red Española de Aprendizaje-Servicio, Educo i l’Editorial Edebé engeguen una nova edició d’aquests premis que volen reconèixer la tasca de centres d’Educació Infantil- Primària, Secundària-Batxillerat i Formació Professional, així com a entitats socials que desenvolupin pràctiques d’aprenentatge i servei.

Es tracta d’accions de servei a la comunitat  com netejar un estany contaminat, oferir un concert en una residència d’avis, organitzar una cursa solidària… que emprenen els alumnes de Primària, Secundària i Formació Professional i Ocupacional a la vegada que enforteixen les seves aprenentatges en coneixements, habilitats, actituds i valors.

Enguany la convocatòria dels premis s’ha obert el 4 de maig i es tancarà el 30 de setembre i incorpora un premi adreçat als projectes d’aprenentatge servei en l’àmbit de l’educació no formal.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc a Coslada el dia 14 de desembre, en el marc de la XI Trobada Estatal d’Aprenentatge Servei.

Qui hi pot participar?

  • Tots els centres educatius de l’Estat espanyol públics, concertats o privats, dels nivells d’Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional que estiguin desenvolupant pràctiques d’Aprenentatge-Servei.
  • Les entitats socials (entitats d’educació no formal, moviments i associacions juvenils, entitats d’educació en el lleure i agrupacions escolta, associacions de voluntariat, mediambientals, culturals, etc.) que estiguin desenvolupant pràctiques d’Aprenentatge-Servei en qualsevol de les comunitats autònomes.

Bases