Continua el 3r Congrés de les Associacions de Barcelona amb la jornada ‘Compromís al servei de la transformació!’

La FCVS participa en l’organització de l’acte i et proposa fer ‘sofà i manta’ i en lloc de sèries, aprofundir en el teu compromís.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) conjuntament amb el Consell d’Associacions de Barcelona, el Consell de la Joventut de Barcelona i amb la col·laboració de La Veïnal, organitzen la jornada ‘Compromís al servei de la transformació’ en el marc del 3r Congrés de les Associacions de Barcelona. L’acte permetrà aprofundir en el ‘Voluntariat, activisme i militància’, un dels eixos del Congrés.

La jornada comptarà amb la participació del vocal de pobresa de la FCVS i director de Relacions Ciutadanes del Casal dels Infants, Enric Canet, i la psicòloga social i comunitària i sòcia de la Cooperativa Etcs, Irene Moulas. Entre tots ajudaran a aprofundir en com fomentar la participació i la implicació de les persones en els projectes de transformació. Conjuntament amb una sèrie de testimonis plantejaran reptes per les nostres associacions.

L’acte vol ser un espai inspirador que es farà en un horari diferent per facilitar la participació de les persones compromeses i que a la vegada treballen i es dediquen a les cures de tercers.

Així que el dia 6 de febrer de 21.30 h a 23 h et proposem ‘sofà i manta’ i en lloc de sèries, podràs participar en el 3r Congrés d’Associacions.

Si us inscriviu podreu participar en la sessió de “jitsi” on podreu fer aportacions en directe!