‘Contagia’t de voluntariat!’, el nou lema a Tarragona per celebrar el Dia Internacional del Voluntariat

L’acte organitzat per la FCVS acollirà el lliurament del Premi Lluís Martí al Valor Social 2020 a la categoria local de Tarragona. La celebració tindrà lloc el dia 4 de desembre en format virtual.

“Volem posar en valor la figura de les persones voluntàries, especialment durant la pandèmia, i oferir un espai de reflexió i formació per a la cura d’un/a mateix”. Aquest és l’objectiu de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat (DIV) a Tarragona, aquest any marcat per la pandèmia de la Covid-19. Sota el lema ‘Contagia’t de voluntariat’, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat un acte que se celebrarà el dia 4 de desembre, per primera vegada en format virtual.

Si aquest any ha sigut un any de contagis, moltes persones també s’han deixat contagiar per la solidaritat i el valor que aporta el voluntariat. Amb aquest doble sentit, la FCVS oferirà un espai de reflexió i de formació per reconèixer totes les persones voluntàries que s’han implicat durant aquest 2020 amb les entitats de voluntariat. En aquest sentit, durant l’acte es presentaran 5 vídeos curts on es mostraran petits gestos quotidians per mostrar l’essència del voluntariat.

Un dels punts forts de la celebració del DIV a Tarragona serà el lliurament del Premi Lluís Martí al Valor Social 2020 a la categoria local de Tarragona, patrocinat per Arç Cooperativa. Prèviament hi haurà una taula rodona interactiva amb la participació del públic on diferents persones vinculades al món del voluntariat compartiran les seves reflexions i intercanviaran coneixement amb els i les assistents. La taula rodona estarà formada per les següents persones:

L’acte també comptarà amb un espai formatiu sota el títol ‘Cuidem-nos per cuidar’, que anirà a càrrec del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. A més, el president de la FCVS, Jordi Balot, i el coordinador a Tarragona, Josep Cabrera, seran els encarregats d’obrir l’acte amb la benvinguda.

Per últim, la cloenda anirà a càrrec de Cori Camps, vicerectora de la URV i de Montserrat Vilella, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus. La celebració del Dia Internacional del Voluntariat a Tarragona també compta amb l’organització de l’Oficina de Compromís Social de la Universitat Rovira i Virgili i la delegació a Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Hi col·laboren també els ajuntaments de Reus i Tarragona.

Descarrega’t el programa

Inscriu-te aquí!