Compte enrere per a la Magic Line del 17 de març

Magic Line 2023

La caminada solidària de Sant Joan de Déu arriba a l’onzena edició i recupera el format original amb una festa final a la plaça de la Catedral de Barcelona.

La Magic Line està a punt de tancar les inscripcions per a l’onzena edició que es farà el 17 de març a Barcelona, Lleida, Mallorca, Múrcia i Las Palmas de Gran Canària (Madrid i València la faran a l’abril). La caminada solidària de Sant Joan de Déu torna al seu format original i proposa més de 25 rutes per tot el territori (12 rutes a Barcelona, 3 a Lleida i Tremp i 10 a la resta de l’Estat).

En el cas de Barcelona, es recupera la festa final a la plaça de la Catedral, lloc emblemàtic que simbolitza el cor de la ciutat i de la solidaritat on aquell dia, des de les 12 h i fins a les 18 h, hi haurà una festa organitzada i presentada per Pep Callau (Pallasso Sense Fronteres) i on es gaudirà de música en viu, xanquers, teatre de carrer i animacions. També es podran recuperar forces amb la Botifarrada Solidària.

“Sovint percebem una desmobilització social, sembla que ens és més difícil comprometre’ns, però la Magic Line ens demostra que la solidaritat no només és necessària sinó que continua sent un dels camins per la millora social. I estem molt satisfets de veure que la Magic Line encara convoca any rere any milers de persones disposades a caminar per un món millor”, afirma el director de la caminada i un dels creadors de la Magic Line, Juanjo Ortega.

Per participar-hi cal crear un equip d’entre 4 i 20 persones, marcar-se un repte solidari i fer accions per aconseguir aquest repte econòmic. “El punt culminant de la Magic Line és el dia de la caminada quan se celebra que la Solidaritat és transformadora i que gràcies a l’esforç col·lectiu és possible construir un món més just i solidari“, assenyalen des de Sant Joan de Déu.

En aquests onze anys caminant junts, la Magic Line Sant Joan de Déu ha recaptat més de 3.000.000 euros que han finançat més de 300 projectes socials i sanitaris que ajuden les persones que atenem a tots els centres. Onze anys que han servit per aglutinar més de 100.000 persones que han caminat la Magic Line avançant per quilòmetres de solidaritat i d’il·lusions. A la Magic Line ningú camina sol i és una mobilització no competitiva, insisteixen des de l’organització, perquè a Sant Joan de Déu ningú guanya ni perd.