Arriba la celebració del Dia Internacional del Voluntariat 2020 a Girona

La FCVS organitza una celebració on es lliurarà el Premi Lluís Martí al Valor Social 2020 en la categoria local de Girona. L’acte se celebrarà el 20 de novembre per primera vegada en format virtual.

La Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) organitzarà la celebració del Dia Internacional del Voluntariat 2020 a Girona per primera vegada en format virtual. La situació sanitària actual ha obligat a la FCVS a traslladar la celebració del DIV a nivell telemàtic, un acte on un dels principals punts forts serà el lliurament dels Premis Lluis Martí al Valor Social 2020 a la categoria local de Girona.

Així doncs, el divendres 20 de novembre de 2020 se celebrarà amb les entitats i el voluntariat de Girona una sessió que comptarà amb una taula d’experiències sota el títol ‘Fent xarxa des de diferents prismes en temps de Covid-19’. En aquesta taula rodona hi participaran Iluminada Martínez (responsable de l’Àmbit Gent Gran i Atenció a la Dependència de Creu Roja Girona); Joan Luengo (coordinador del programa ‘Cuidem-nos’ de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva); Berta Barquer (tècnica responsable del projecte ‘Mirades‘ de la FCVS) i Cristina Esteve (tècnica territorial a Girona).

La benvinguda de l’acte serà encapçalada pel president de la FCVS, Jordi Balot. També hi participarà en aquesta inauguració Teresa Brunsó, diputada delegada d’Acció Social de la Diputació de Girona. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, serà la persona que tancarà l’acte amb la cloenda del Dia Internacional del Voluntariat a Girona, acompanyada del director de Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Joan Martí.

Per últim, l’acte serà presentat per la periodista gironina Aida Fuentes. Les inscripcions a l’acte són gratuïtes i estaran obertes fins al 18 de novembre.

Descarrega’t el programa de la jornada!

 

[button link=”https://meeting.zoho.eu/meeting/register?sessionId=1235547853″ size=”small” color=”red” rounded=”true” ]INSCRIU-TE[/button]

“En compliment del Reglament (UE)2016/679 de protecció de dades personals, li informem del tractament de les seves dades personals dels quals són responsables la FEDERACIÓ CATALANA DE VOLUNTARIAT SOCIAL per la finalitat de tramitar la seva inscripció per aquesta sessió formativa,  així com per enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol via inclosa l’electrònica. Les seves dades es tracten en base és el seu consentiment. Els destinataris d’aquestes dades són l’entitat organitzadora així com les administracions públiques que s’estableixi legalment. El termini de conservació previst és com a mínim legal, l’establert en la normativa i en tot cas mentre no  en retiri el seu consentiment prestat i/o sol·liciti la supressió. Transferència de dades: Aquest formulari esta elaborat amb Google Forms,  inclòs a Google Inc. i adherit a l’acord privacy shield (www.privacyshield.gov). Li informem dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació i oposició, així com la revocació del consentiment prestat si escau, contactant amb la FEDERACIÓ CATALANA DE VOLUNTARIAT SOCIAL al C/ GRASSOT 3, 2ON, 08025 de BARCELONA . També té dret a realitzar una reclamació davant les autoritats de protecció de dades.”