Arriba la 3a edició del Cicle de Comunicació Social

Sota el títol ‘Fundraising i comunicació per a les entitats’ s’aproparan eines per millorar la captació de fons

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza el 3r Cicle de Comunicació Social per seguir fomentant la bona comunicació de les entitats i fer més visible el sector associatiu en l’espai comunicatiu català. La primera trobada, en format virtual, se celebrarà el pròxim 24 de febrer sota el títol ‘Fundraising i comunicació per a entitats’.

L’entorn actual del Tercer Sector genera la necessitat d’aconseguir captar fons per poder finançar els projectes de les entitats socials. Tanmateix, per tal d’arribar a més públic i fer més efectiva la campanya, l’estratègia de fundraising i de comunicació han d’anar agafades de la mà.

La 1a trobada del 3r Cicle de Comunicació Social abordarà els continguts necessaris per poder dissenyar i desenvolupar un pla de captació de fons i les eines comunicatives en que s’ha de recolzar per aconseguir un major impacte i resultat. A més, s’aproparan bones pràctiques i exemples de campanyes d’èxit de fundraising.

La sessió anirà a càrrec de la responsable d’aliances tècniques d’Assis Centre d’Acollida, Lara Bogni.

Inscripcions

La primera trobada del 3r Cicle de Comunicació Social tindrà lloc el pròxim 24 de febrer de 10 a 11.30 h.

S’adreça a les persones tècniques dels departaments de comunicació d’entitats socials i aquelles que, tot i no ser expertes en comunicació, han assumit algunes tasques d’aquest lloc de treball o tenen interès per la temàtica.

La sessió té un preu de 5 euros que inclou el material que es compartirà i el vídeo de la formació.

La trobada es durà a terme a través de la plataforma Teams.

(Data límit d’inscripció: 21 de febrer)

El Cicle de Comunicació Social

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza el 3r Cicle de Comunicació Social amb la celebració de quatre webinars formatius que versaran sobre diferents temàtiques del camp de la comunicació social i oferiran eines per millorar la difusió de les informacions de les entitats.

El Cicle és una iniciativa de la FCVS que va néixer el 2020 durant l’esclat de la pandèmia per tal d’impulsar la relació de les entitats i els mitjans de comunicació. Davant la bona acollida, la FCVS ha volgut seguir fomentant la professionalització del bon periodisme entre les entitats amb la celebració de noves edicions del Cicle de Comunicació Social.

Aprèn a dissenyar una estratègia conjunta de captació de fons i de comunicació per aconseguir un major impacte i resultat