Arriba la 10a edició del festival Dansem

Escoles i grups de dansa actuaran per recaptar fons pels projectes de Càritas a Girona i Salt

Arriba la desena edició de l’espectacle de dansa solidària Dansem amb l’objectiu de recollir fons per portar a terme els projectes de Càritas a Girona i Salt. L’espectacle, engegat per diferents escoles i grups de dansa, es podrà gaudir el 10 de març al Teatre de Salt i el 24 de març al Teatre Municipal de Girona.

Durant deu anys diversos grups d’estils i edats diferents expressen la seva sensibilitat, cultivant un espai interior que transmeten amb energia i il·lusió a l’espectador. Alhora projecten la seva voluntat de compromís.

Dansem ha comptat amb escoles de dansa de l’alçada de Cont-Class Escola de Dansa, l’Escola de ball Avança, l’estudi Ghazal, el Nou Espiral de Salt o la Fada Verda. Tots els grups són de Girona i Salt, oferint un espectacle molt variat tant en estils –des de hip-hop, clàssic, fusió o flamenc- com en edats. A més, hi balla tant alumnat, com professorat com professionals de la coreografia.

El Festival i les escoles de dansa que hi participen pretenen crear un compromís de millora del món, convidant a participar-hi per lluitar per la igualtat dels drets de les persones. Per això, amb la recaptació que s’aconsegueixi durant els dos dies d’actuacions, es destinaran als projectes de Càritas Salt i Càritas Girona, entitats molt centrades en el treball amb la infància, la joventut i les famílies.

Lloc i hora

Per tal de facilitar l’assistència de públic i la participació dels diferents grups de cada escola es faran dues sessions. Una serà el diumenge 10 de març a les 19.00 h al Teatre de Salt (C. Sant Jaume, 6-8) i l’altre el diumenge 24 de març a les 20.00 h al Teatre Municipal de Girona (Plaça del Vi, 1).

Entrades

L’entrada general té un preu de 10 euros i per a les persones d’entre 4 i 17 anys el tiquet val 5 euros. Es podran adquirir fins a una hora abans de la funció a les taquilles dels teatres, o comprar-les anticipadament als següents punts de venda:

  • STEIN (papereria), Plaça Pompeu Fabra, 11, Girona (del 8 de febrer al 8 de març en horari de botiga)
  • CONT-CLASS (Escola de ball), C. Baldiri Reixach, 14, Girona (del 8 de febrer al 8 de març en horari de classe)
  • NOU ESPIRAL (Escola de dansa), C. Pau Casals, 2-4, Salt (del 8 de febrer al 8 de març en horari de classe)

A més, en aquests punts de venda també es podran adquirir tiquets Fila Zero per a aquelles persones que desitgin col·laborar-hi però que no puguin assistir-hi.

També es podrà fer un ingrés Fila Zero als comptes: ES-24-2100-8101-99-2200337011 (Càritas Girona) o ES-78-2100-0935-38-0100368744 (Càritas Salt).