Amics de la Gent Gran, guardonada amb el Premi Voluntariat 2018

Vol ser un reconeixement social i institucional a les actuacions de les entitats que contribueixen a fer una societat més justa i solidària.

Amics de la Gent Gran, amb el projecte ‘El voluntariat de proximitat com a eina de transformació social’, ha estat la guardonada del Premi Voluntariat 2018. El veredicte es va fer públic en un esdeveniment celebrat el passat dissabte 24 de novembre al Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet en el marc del Dia Internacional del Voluntariat que es commemora el proper 5 de desembre. Convocat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), aquest premi anual vol ser un reconeixement social i institucional a les actuacions de les entitats que contribueixen a fer una societat més justa i solidària.

Enguany, el Premi Voluntariat arribava a la seva 25a edició amb un acte on Bernat Valls i Fuster, director general de la DGACC, va agrair a les persones voluntàries i entitats assistents la seva tasca, il·lusió i hores de dedicació als altres amb la voluntat d’aconseguir una societat millor. Així mateix, Núria Parlón, alcaldessa de la ciutat de Santa Coloma, també va tenir paraules d’agraïment per els 800 voluntaris i voluntàries de la ciutat que treballen a través de l’acció cívica i voluntària per fer la vida millor a més de 8.000 persones.

L’entrega del Premi va estar envoltada de diverses activitats i actuacions que van servir per donar color a l’acte. En destaquen l’exposició ‘Connecta’t al voluntariat’ i ‘Vínculos’, un espectacle teatral de Pallapupas en col·laboració amb Ammame(Associació Amics del Malalt Mental de Santa Coloma de Gramenet). A més, l’esdeveniment també va comptar amb la presentació de l’Agenda del Voluntariat 2019, la lectura del ‘Manifest pel voluntariat 2018’ i el lliurament de diplomes a les entitats de la Taula Sectorial del Voluntariat.

Font: Xarxanet.org