#AjudemElsHerois promovent iniciatives solidàries

La Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus ha impulsat diferents iniciatives solidàries per posar en valor la tasca del seu personal, poder seguir treballant i vèncer el coronavirus
Des que va començar la crisi sanitària del coronavirus, a Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus han impulsat diverses iniciatives solidàries emmarcades dins la campanya #AjudemElsHerois per posar de manifest l’esforç del seu personal sanitari i investigadors, promoure i agrair el suport de la ciutadania i empreses per ajudar-los a fer front a aquesta pandèmia, i acompanyar els pacients que lluiten contra la malaltia i les seves famílies:
Paraules de suport al personal sanitari
A través de les xarxes socials i afegint #AjudemElsHerois, tothom qui ho desitja pot dedicar unes paraules de suport al personal sanitari de Vall d’Hebron i ajudar-los a combatre aquesta pandèmia. Pots veure un recull aquí.

Missatges amb Cor

Tothom qui vulgui també pot enviar un missatge d’ànims als pacients que estan ingressats i acompanyar-los durant la seva estada. Tu també pots deixar el teu missatge!

 #musicxheroes

Aquesta iniciativa té l’objectiu d’homenatjar als pacients i el personal sanitari amb música. A través dels seus comptes d’Instagram, els participants interpreten cançons dedicades a aquells que lluiten en primera línia contra la COVID-19.

Roses digitals per Sant Jordi

A Vall d’Hebron van celebrar la diada de Sant Jordi d’una manera diferent però igualment especial: regalant roses digitals solidàries contra el coronavirus, enviades per correu electrònic amb un missatge personalitzat. La iniciativa va tenir molt d’èxit: es van regalar unes 2.000 roses recaptant quasi 15.000 € que es destinaran a impulsar els projectes de recerca en coronavirus.

Concert de Los Manolos

Sant Jordi va culminar amb un concert sorpresa del grup de rumba catalana Los Manolos al terrat de l’Hospital General, que van interpretar la recentment estrenada versió d”Amics per sempre’ dedicada als professionals sanitaris.

Donacions econòmiques per assistència i recerca

Per seguir treballant i vèncer aquest virus. Si encara no ho has fet, fes la teva donació!