Ajuda a millorar Xarxanet.org i guanya un val de compra d’El Mercat Social!

A Xarxanet.org volen saber l’opinió de la gent que els llegeix per tal de continuar millorant el portal. Només per col·laborar i omplir el qüestionari s’entrarà en el sorteig de 3 vals de compra de 30 € d’El Mercat Social._x000D_

Per tal de continuar millorant, Xarxanet.org vol saber l’opinió dels lectors sobre el portal, així com conèixer les seves necessitats respecte el món de les entitats i el voluntariat. Donant l’opinió i omplint un breu qüestionari abans del proper 14 de juny es podrà participar en el sorteig d’un val de compra d’El Mercat Social.

 

Guanya un val de compra d’El Mercat Social!

Pel sol fet d’omplir el qüestionari s’entrarà en el sorteig de 3 vals de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat, la plataforma en línia de difusió i compra de productes i serveis d’entitats socials.

A El Mercat Social s’hi poden trobar productes d’alimentació, complements, bosses, i molts més productes elaborats artesanalment i que contribueixen a la inserció social i laboral de persones amb especials dificultats.

El sorteig es realitzarà el dia 15 de juny i es comunicarà a les persones guanyadores a través de correu electrònic.

Què és Xarxanet.org?

Xarxanet.org és un projecte web gestionat per diverses organitzacions representatives del sector associatiu. La seva finalitat és millorar la societat a través de reforçar les entitats i el voluntariat de Catalunya. És un projecte impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i del que la FCVS som entitat promotora del seu portal social.

El portal informa sobre l’actualitat del món de les entitats i el voluntariat, ofereix recursos, convocatòries de finançament i serveis d’assessorament a les entitats. És el punt de trobada del món associatiu i el voluntariat català.

Nota sobre el qüestionari: Es garanteix l’anonimat i el secret de les respostes tot respectant el secret estadístic i la protecció de dades personals.