6a cursa solidària de les Gavarres d’Astrid21

La cursa pretén recaptar fons per poder finançar els programes d’atenció a les persones amb síndrome de Down de l’entitat i alhora sensibilitzar a la població sobre la realitat del col·lectiu.

La Fundació Astrid 21 organitza el dia 14 de maig, per sisè any consecutiu, la cursa de les Gavarres a Girona. L’objectiu de la carrera és aconseguir recaptar fons per tal de destinar-los íntegrament als serveis que ofereix la fundació per a les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. A més, serà una manera d’apropar la realitat del col·lectiu i conscienciar a la societat.

Els participants podran escollir entre tres recorreguts amb dificultats diferents:

–  Cursa Llarga de 20 km, pensada perquè persones habituades a fer esport i amb un cert nivell de resistència, la facin corrent. El recorregut s’endinsa a través de les Gavarres i el punt més alt serà el Castell de Sant Miquel.

–  Cursa Curta de 10 km, per fer-la tan corrent com caminant mentre es gaudeix de les Gavarres i el punt més alt serà el Castell de Sant Miquel.

–  Circuit d’Iniciació de 4 km, està dirigit a petits i grans que vulguin gaudir d’una bona companyia i de l’entorn del castell de Montjuïc. El recorregut no tindrà dificultat tècnica ni desnivell.

Tots els recorreguts tindran la sortida i l’arribada al castell de Montjuïc de Girona i estaran totalment senyalitzats. A més, els participants podran gaudir d’avituallaments sòlids i líquids en el transcurs de la cursa.

Per altra banda, l’organització posa al servei dels corredors un servei de guarda-roba, dutxes al pavelló de Fontajau i en finalitzar la cursa, qui ho desitgi, podrà fer-se una sessió de massatges per recuperar-se de l’esforç. També es realitzaran diferents sortejos de regals durant la jornada i finalment es tancarà amb una botifarrada.

Inscripcions obertes

Les inscripcions es poden realitzar a través del blogel mateix dia de la carrera de 7.30 h a 8.30 h. El cost de les inscripcions variaran en relació al recorregut escollit: 9 € (4 km), 15 € (10 km) i 18 € (20 km). Per aquelles persones que no puguin assistir a la cursa però vulguin participar en l’acció solidària poden realitzar un donatiu online.

Els 600 primers inscrits rebran com a obsequi una samarreta tècnica de la jornada.

Font: xarxanet.org