3a sessió de treball sobre voluntariat inclusiu

En aquestes trobades, organitzades per la FCVS, es treballen els plans de voluntariat perquè tinguin una mirada accessible per a tothom.

Amb l’objectiu de garantir la plena inclusió de totes les persones en l’àmbit del voluntariat, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza la tercera sessió de treball sobre voluntariat inclusiu, el pròxim 4 d’octubre de 10 a 14 h a la Sala d’actes del Centre Cívic La Sedeta (c. Sicília, 321, Barcelona).

Per tal que el voluntariat sigui accessible per a tothom cal que les entitats tinguin un pla de voluntariat amb una mirada inclusiva i accessible. Per això, en les sessions es treballarà el redisseny dels plans de voluntariat en cadascuna de les seves fases. En aquest sentit, a la primera trobada, realitzada el passat 1 de març, es va treballar la captació, selecció i acollida de persones voluntàries. A la segona sessió, es va parlar sobre la incorporació i formació. Finalment, la darrera trobada es dedicarà a l’acompanyament i desvinculació del voluntariat.

Les sessions van destinades a entitats, federacions, plataformes i altres agents interessats a garantir la plena inclusió de totes les persones en l’àmbit del voluntariat.

Inscripcions

Les inscripcions a les diferents jornades són independents, per tant, és recomanable participar en les tres trobades però no imprescindible.

Les sessions són gratuïtes però cal confirmar assistència al mail barcelona@voluntaris.cat o al telèfon 93 314 19 00.

La data límit d’inscripció a la tercera trobada serà el dijos dia 3 d’octubre a les 12h.